Een nieuw begin

Ga je verhuizen of voor het eerst op eigen benen? Dan sta je voor een leuke uitdaging. Met het kiezen van je inrichting bepaal jij de sfeer in je nieuwe huis.

De sfeer die bij je past

Je hebt veel te regelen als je gaat verhuizen. Dan is er niet altijd tijd om stil te staan bij alle details. Of misschien heb je zelf niet de kennis of de zin om je helemaal te verdiepen in wat kleur met je interieur doet. Door slim gebruik te maken van kleur maak je een kleine kamer ruimtelijk of een kille gang warm. Je studiekamer inspirerend of de kinderkamer lief. Zélfs je favoriete kleur komt beter tot zijn recht in de juiste kleurencombinatie. Hierin kun je vertrouwen op onze kennis en gevoel voor sfeer en kleur. Zo kom je, ook als je niet dezelfde smaak hebt als je partner, tot een mooi resultaat.

Binnen budget

In een ideale wereld richt je je huis in zonder stil te staan bij de kosten, maar dat gaat niet voor iedereen op. Sta voor je begint met je interieur stil bij de gewenste sfeer in je huis. Zo bereik je een resultaat waar je lang plezier van houdt, met materialen die lang mooi blijven. Een persoonlijk kleuradvies helpt je het maximale uit je budget te halen.

Voorbereidingen

Een nieuw in te richten huis is als een wit doek dat nog beschilderd moet worden. Als je nieuw hebt gekocht of -gebouwd kun je snel aan de slag. Bij een ouder huis moet je vaak nog een en ander voorbereiden voor je echt aan de slag kunt. Oud behang verwijderen, deuren schuren, wat gaten plamuren. Er komt heel wat bij kijken. Met onze handige tips en prettige gereedschappen en materialen werk je deze klus snel af.

Aan de slag

Als je klaar bent om te gaan schilderen, sausen of behangen adviseren we je graag over de verschillende materialen en gereedschappen. Welke verf werkt het prettigst, waar moet je rekening mee houden en hoe plak je behang snel én netjes? Voor die laatste vraag bieden we o.a. kosteloos gebruik van onze behangtafels aan. Zo ga je vol vertrouwen aan de slag met de juiste kennis en materialen op zak.

Meer dan 25 jaar kennis en ervaring tot je beschikking

Op al deze momenten kun je terugvallen op onze kennis en ervaring. We beantwoorden je technische vragen en staan je bij met persoonlijk kleuradvies. Dus heb je een vraag? Bel gerust even of kom langs als je dat prettiger vind. Wij helpen je graag. Het geeft ons voldoening om aan het eind van een klus te horen dat het helmaal is geworden wat je gehoopt had. Dat je nieuwe huis écht jouw thuis is geworden.

Openingstijden
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 20:00
  • Zaterdag 09:00 - 13:30
  • Zondag Gesloten

Tussen 12:00 - 13:30 zijn wij gesloten. Behalve op zaterdag.

Vragen?