Krijtverf

Krijtverf is een mooi materiaal met een sterk decoratief karakter. Het geeft je interieur een authentieke uitstraling. Dat komt door de zachte uitstraling van de verf en de diverse effecten die mogelijk zijn met deze verf. Je geeft eenvoudig je nieuwe Ikea kast een oude uitstraling of geeft een oubollig tafeltje een eigentijdse uitstraling. Krijtverf is te verkrijgen in vele mooie matte tinten. De verf is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en natuurlijke pigmenten. De kleuren zijn vol en intens.

Met krijtverf maak van je oude meubels je nieuwste pronkstukken

Heb je ook zo'n kastje die je ooit mooi vond, maar waarvan de kleur oubollig is? Of een kastje van opa en oma met emotionele waarde die je graag wilt behouden, maar niet in je interieur past? Dan is krijtverf, soms verward met kalkverf, de uitkomst. Met weinig moeite verander je je oude meubels in stijlvolle stukken met een eigen karakter.

Met krijtverf maak van je oude meubels je nieuwste pronkstukken

Van zichzelf geeft krijtverf een authentiek, warm effect en door naar eigen inzicht bij te schuren breng je een “verweerde” look aan. Twee verschillende kleuren over elkaar heen schilderen geeft ook een bijzonder effect. De tweede laag schuur je op verschillende plekken de randjes door zodat de eerst verflaag er doorheen komt. Dat geeft een oud effect aan het kastje.

Zo geef je je eigen handtekening mee aan je meubels. Het heeft wel wat, zo’n kastje dat er na het verven geheel anders uit ziet, maar niet perse de look heeft van een splinternieuwe kast.

Werken met krijtverf is makkelijk

Werken met krijtverf is makkelijk

Werken met krijtverf is gemakkelijk. Je hoeft slechts het meubel te ontvetten en je kunt al de eerste laag verf aanbrengen, schuren is niet nodig. Krijtverf strijkt makkelijk uit en is snel droog. Zo zie je snel het resultaat van je werk en kun je snel door met het aanbrengen van eventuele verweerde details door bij te schuren.

Krijtverf geeft je muren een authentieke look

Krijtverf is ook heel mooi op muren te gebruiken. Ze geeft muren een heel mooi poederachtige, matte uitstraling. Voor het beste resultaat breng je de krijtverf in twee lagen aan. Voor een glad effect gebruik je een roller, maar wil je een wat ruwer effect gebruik dan de kwast.

Openingstijden
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 20:00
  • Zaterdag 09:00 - 13:30
  • Zondag Gesloten

Tussen 12:00 - 13:30 zijn wij gesloten. Behalve op zaterdag.

Vragen?