Prettig werken, lang plezier

Tijd is je kostbaarste bezit

Tijd is niet te koop, maar je kunt er wel op besparen door slim te werk te gaan. Dat begint met het kiezen van een stijl waar je niet binnen de kortste keren op uitgekeken bent. Zo duurt het langer voor je weer wilt vernieuwen en het bespaart je geld. Daarnaast kun je tijd besparen tijdens je werkzaamheden door met de juiste kennis en materialen aan de slag te gaan.

Kleur advies

Een nieuwe sfeer in je huis creëren is wat anders dan je dagelijkse boodschappen doen. 
Bij Verschoor verf en behang voelen wij ons betrokken bij jouw woonplezier. We nemen rustig de tijd om je te inspireren tot een kleurpalet dat bij jouw karakter en persoonlijkheid past. Ook staan wij stil bij het effect van kleurgebruik op het doel van een kamer. Voor een huiselijke woonkamer adviseren wij bijvoorbeeld andere kleuren en/of tinten dan voor een inspirerende, productieve werkkamer. Maar uiteindelijk sta jij centraal. Het is ons streven dat je je prettig voelt bij het resultaat en er zo lang mogelijk plezier van hebt.
Zo bespaar je tijd en geld.

Goed materiaal

Bij Verschoor verf en behang kies je bewust voor goed. In ons assortiment vind je goed dekkende verven die lang meegaan. Zo hoef je een oppervlak minder vaak te behandelen, waardoor je minder materialen nodig hebt. Een goede kwast draagt hier ook aan bij.

Hoe ga je te werk?

Tot het beste resultaat komen kan lastig zijn als je niet de juiste kennis hebt. Welke schuurpapier heb je nodig? Hoe kun je het beste ontvetten? Hoe werkt plamuur? Kan ik beter werken met een roller of een kwast? etc. Wij staan klaar met onze kennis, ook als je eenmaal thuis aan de slag gaat. Even bellen en je weet het. Dat scheelt mogelijk dubbelwerk.

Behang- en schilder service

Wij delen onze kennis en ervaring graag met je. Zo kom je zelfs als je voor het eerst zelf aan de slag gaat tot een strak resultaat. Ga je behangen dan kun je gratis gebruik maken van onze behang tafels. Maar voor wie geen zin heeft om zelf aan de slag te gaan hebben wij ruime ervaring met verven en behangen.

 

Openingstijden
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 20:00
  • Zaterdag 09:00 - 13:30
  • Zondag Gesloten

Tussen 12:00 - 13:30 zijn wij gesloten. Behalve op zaterdag.

Vragen?